Etusivu

Pyhäjärven Ratsastajat ry on perustettu vuonna 1991. Seuran tavoitteena on tarjota monipuoliset harrastus mahdollisuudet hevosten parissa jokaiselle harrastajalle, tavotteista riippumatta. Pyhäjärven Ratsastajat ry on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsenseura.

 

Seuran yhteistyökumppanit löydät täältä!

 

Seuran vakituiseen toimintaan useampana vuotena on kuulunut mm. heinäkuussa järjestettävä kisaviikonloppu Lumokuun maneesitallilla sekä Lucia-kiertue Pyhäjärven keskustassa joulun alla. Muu seuran toiminta vaihtelee jäsenten ehdotuksien ja aktiivisuuden mukaan.

 

Pienen seuran vahvuutena on, että kaikkien jäsenten mielipiteet ja ehdotukset otetaan huomioon toimintaa suunnitellessa. Aktiivinen rooli seuran toiminnassa on kaikille mahdollista ja suositeltavaa!

 

Seuralaiset ovat päässeet vuosien varrella nauttimaan esimerkiksi erilaisista retkistä, kuten HIHS, islanninhevosvaelluksesta, lännenratsastuksesta sekä vikellyskurssista. Syksyisin syyskokouksen yhteydessä on järjestetty aina pikkujoulut, joiden ohjelmaan on kuulunut pientä aktiviteettia (esim. keilausta), hyvää naposteltavaa ja lahjojen vaihtoa.

 

Haluatko sinäkin Pyhäjärven Ratsastajien jäseneksi? Katso lisää jäsenyydestä täältä!